Logga test

Handledsskydd

Jag skall berätta varför jag bär ett handledskydd på min vänstra arm.
Vänsterhänt är jag. För några år sedan började använda klubb och stämjärn. Urholkade fat. Gjorde ljusstakar med slingriga mönster. Handleden började göra ont. Efter flera besök hos ortopoped och röntgen, skulle jag ge besked om jag ville bli opererad. Det fanns ett operationsätt som läkaren rekommenderade. Jag ställde följande frågan till ortopeden: " Du vet att jag gör skärbrädor. Om någon frågar mig, om jag gör det bästa skärbrädorna i Sverige, skulle jag svara. Jag gör nog inte de bästa men jag gör bra skärbrädor. Nu frågar jag dig som ortoped, är du bäst på operera handleder? ¨Han svarade: ¨Linköping är bäst. ¨Men du gör jävligt fina skärbrädor.¨Han kom hem till mig och köpte 3 skärbrädor. De skulle bli till presenter när han skulle besöka goda vänner i USA.
Vid mitt besök på handkirurgien i Linköping, ville läkaren där göra en annan röntgen. Den visade att det inte skulle hjälpa bli operarad med den föreslagna operationsmetoden. Istället handlar det om steloperation av handleden. Det är jag inte beredd på att göra.

Etiketter: mitt handledskydd

Kommentera gärna:

En liten rubrik.